Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев сподели своето мнение относно

...
Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев сподели своето мнение относно
Коментари Харесай

Христо Янев по повод грозните сцени: Уважаваме всеки противник, но искаме и нас да ни уважават

Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев показа своето мнение по отношение на грозните подиуми по време на контролата против Цървена звезда. Малко преди приключването на постоянното време мачът беше преустановен, при резултат 1:2, поради сборичкване. Диого Барбоса от врачанския клуб беше фаулиран жестоко и изпусна нервите си. Последва меле с присъединяване на футболистите и на двата тима.

Отборът във втори следващ мач против сериозен противник играе доста добре и няма по какъв начин да не съм удовлетворен от този факт. Не е прелестно, че мачът не се доигра, тъй като искахме да изравним. Може би нашата добра игра изнерви съперника и това повиши напрежението ", разяснява Янев.

" Знаем, че Цървена звезда е огромен тим, само че ние също имаме работа, който отидохме да свършим на терена и го направихме добре. Те може би са очаквали, че ще се разхождаме по терена и ще се завоюват елементарно ", добави той.

" Не, ние работим добре и играем добре. Сцените, които предизвикаха прекратяването на мача не са приятни и не ги поддържам. Те нямат място във футбола, само че от време на време напрежението взема връх и то не пристигна от нас. Уважавам всеки съперник, само че желаеме и нас да ни почитат ", завърши наставникът на Ботев (Враца).
 Масов пердах приключи срещата Ботев (Враца) - Цървена Звезда
Масов пердах приключи срещата Ботев (Враца) - Цървена Звезда

Нервите взеха връх
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР